Msgr. Bogović o 2018.: ‘Vlast je u slučajevima Istanbulske, Marakeške i Narod odlučuje pokazala totalitaran način vladanja narodom!’

Foto: Narod.hr

Godinu koja je lagano iza nas pamtit ćemo po mnogim stvarima. Očitovalo se da je po­zadina svih optužaba protiv Stepinca njegova izjava da Hrvati imaju pravo na svoju državu. Pamtit ćemo ju po jačanju svijesti katoličkoga laikata o vlastitoj odgovornosti za društvo, demonti­ranju Jasenovca kao stroja za proizvod­nju mržnje, započetoj gradnji Pelješkoga mosta, ali i pozivu vukovarskoga gradonačelnika Penave, ističe za Hrvatski tjednik msgr. Mile Bogović, gospićko-senjski biskup u miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Ivan Penava o 2018.: ‘Pred nama je još uvijek mnogo toga što treba poboljšati’

> Dr. Željka Markić o burnoj 2018.: ‘SDP-ova ekipa koja je 2014. ukrala referendum sigurno je ponosna na ovakvu HDZ-ovu Vladu’

Tu je i srebro naših nogometaša na svjetskom nogometnom prvenstvu, u prvom redu zbog toga što je to preraslo u svenarodno slavlje, ali i osuda udbaša Perkovića i Mustača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja istaknuti kako je hrvatska vlast u slučajevima Istanbulske konvencije, Marakeške deklaracije i Inicijative Narod odlučuje pokazala spremnost da zavlada narodom, a tu je i nepravedna osuda bosanskohercegovačkih Hrvata i smrt Slobodana Praljka, kao i ‘ukazanja’ ustaša svuda oko nas.

Želje za novu godinu su da Crkva i Vlada javno priznaju ljudsko dostojanstvo svima ubijenima krajem 2. svjetskog rata u poraću i bačenima kao otpad u rovove i jazbine te da ih Se kao ljude pokopa (u Svehrvatskom grobu na Krbavskom Polju). Time bismo dokazali da ih smatramo svojom braćom, a ne otpadom.

Želim da nitko ne svojata pravo na laž i mržnju, da Hrvatsku vode oni koji ju vole, da mjesta koja pripadaju državnicima ne drže činovnici te da država narodnim novcem ne pomaže one koji ju ruše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim da nas Bog očuva od nasilja na ljude od začeća, preko školskoga odgoja (nekršćanskih i nehumanih “kurikula”) pa sve do smrti, a ponajviše da Stepinac bude proglašen svetim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.