Muzej Slavonije poziva na prigodan program povodom Međunarodnog dana muzeja

Foto: Dtom, commons.wikimedia.org

Muzej Slavonije u Osijeku poziva posjetitelje na druženje s djelatnicima Muzeja Slavonije povodom obilježavanja Međunarodnog dana muzeja 2018., na temu: „Hiper – povezani muzeji: novi pristupi, nova publika“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Muzej Slavonije leži u srcu osječke Tvrđe. Muzej je dio naše i vaše lokalne zajednice. Zbog toga je važno da se međusobno povežemo, kroz nove pristupe u želji za širenjem naše muzejske obitelji. Našu obitelj čine i naši posjetitelji. Stoga smo ove godine osmislili zabavan program za sve uzraste povodom obilježavanja dana muzeja.

Suradnja s kostimografkinjom Zdenkom Lacinom oživjeti će Muzejsku povijest, a uz pomoć kostima odjeće svakodnevnog života bit ćemo bliže Muzealcima Vjekoslavu Celestinu i Danici Pinterović.
Želite prošetati ulicama barokne Tvrđe? Pozivamo vas na virtualnu šetnju koju vam omogućuje Pointers Travel.

Suradnja sa studentima Odjela za informatologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku oživjeti će povijest. Saznajte što su istražili o svakodnevnome životu valpovačkih vlastelina. Upoznajte obitelj koja se krije iza putopisnog bloga Europe With Kids. Saznajte više o tome što za njih znači upoznavanje različitih kultura, a ujedno i vi s nama podijelite svoja životna iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođite na radionicu za djecu i mlade. Zajedno s članovima iz Udruge KultAkt zaigrajte igre i izradite rukotvorine.

Posjetite Muzej Slavonije 18. svibnja u vremenu od 18:00 do 21:00 sata. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.” – stoji u pozivu Muzeja.

NAJAVA_ME_UNARODNI_DAN_MUZEJA_MSO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.