Pjevač Opće opasnosti Pero Galić za Narod.hr: Neka nam 2022. donese nove mogućnosti!

Foto: snimka zaslona

Kraj 2021. i početak nove kalendarske godine prilika je za osvrnuti se i ocijeniti proteklo razdoblje kao i iznijeti želje i planove za iduću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede teme hrvatske glazbe obratili smo se Peri Galiću, pjevaču grupe Opća opasnost.

Narod.hr: Kako biste, po pitanju glazbe, prokomentirali proteklu, 2021. godinu?

Pero Galić: Teško je išta reći, a što se već ne zna, jer, evo, u ove dvije godine, ni sanjati nismo mogli da će doći vrijeme kada će se ljudima braniti okupljanje, a to veže i glazbu sa sobom, što znači da ni glazbe nije bilo. Istina je da je ipak ova bila bolja nego prošla, kolege pa i sami mi, Opća Opasnost, imali smo mogućnost ponovnog druženja sa publikom, znači koncerti. Ljeto nam je ulilo nadu, ali se ponovno situacija mijenjala, no evo, ipak je i prosinac donio bolju situaciju, po pitanju glazbe naravno.

Sve u svemu, bolja nego 2020., a nadam se još boljoj novoj godini koja nam je, evo, blizu. Teško je bilo uopće planirati išta. Nadali smo se svi da će ova situacija s pandemijom proći, da će ova godina biti bolja, što se glazbe tiče, napominjem opet, ali nije. Tako da se nismo odlučili ni početi raditi na novom programu. Planova ima i nadam se da će nam nova donijeti i nove mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narod.hr: Što biste po tom pitanju poželjeli za iduću, 2022. godinu?

Pero Galić: A što više poželjeti u novoj godini, nego baš ovo maloprije što sam rekao. Neka sve ovo loše prođe, da se možemo posvetiti svome poslu kako je to i bilo prije ove pošasti. Posvetiti se novim pjesmama, a nama je na godinu i 30 godina, pa ćemo se pokrenuti, i sve fino pripremiti, jer bit će bolje. Svim kolegama isto tako, želim što više aktivnosti, u svakom pogledu. Nastupi, pjesme, spotovi…. sve što je i bilo nedavno, prije samo dvije godine. Zdravlje prije svega naravno, i slobodan svijet. Živjeli!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.