Pobijeni hercegovački franjevci: Objavljen glazbeni video za ‘Pjesmu o ljubavi’ Lucije Zovko

Foto: Snimka zaslona

U sklopu »Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca 2016.« na nagradnom natječaju na temu pobijenih franjevaca, kojeg svake godine organizira Vicepostulatura postupka mučeništva »Fra Leo Petrović i 65 subraće«, jednu od nagrada osvojili su Stanko i Lucija Zovko za »Pjesmu o ljubavi«.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon studijske snimke za nju je snimljen i spot koji je objavljen ovih dana i može se pogledati ovdje:

Tekst skladbe inače potpisuje Stanko Zovko, glazbu Stanko i Lucija Zovko, a aranžman Gabrijel Prusina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbenu produkciju radio je Franjo Kraljević, studijsko snimanje, miks i mastering rađeni su u »Studiju 3« Radiopostaje »Mir« Međugorje i Studiju Groove, Mostar.

Snimanje za potrebe glazbenog videa odvijalo se na Širokom Brijegu ispred crkve i u blizini mjesta gdje su pobijeni širokobriješki franjevci, kojima je ova pjesma i posvećena. Za video uradak su zaslužni redatelj Tomislav Topić i ravnatelj fotografije Antoni Ćorić iz širokobriješke filmske produkcije Kadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.