U četvrtak u Zaprešiću predstavljanje knjige ‘Neplanirano’: Potresna ispovijest bivše ravnateljice klinike za pobačaje

Foto: Verbum, Copyright AbortionNO.org (vlasnik slike navodi: prikazuje udove nerođene djece pobačene s 9 i 10 tjedana u odnosu na kovanicu američkog novca od četvrtine dolara - https://www.abortionno.org/abortion-photos/); fotomontaža: narod.hr

Predstavljanje knjige Nepalnirano održat će se u četvrtak 24. listopada u 20,15 u Zaprešiću, u prostorima župe Marije Kraljice Apostola. U središtu je ispovijest bivše ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva (Planned Parenthood) poznate po pobačajima, a po kojoj je snimljen vrlo uspješan film Unplanned.

Na predstavljanju će govoriti Krunoslav Puškar, regionalni koordinator inicijative 40 dana za život za sjevernu i sjeverozapadnu Hrvatsku te Istru i Kvarner i liječnica, psihijatrica, dr. sc. Cvijeta Pahljina, koja će posebno staviti naglasak na posljedice pobačaja. Također će gostovati jedna brojna obitelj koja će dati svjedočanstvo o svojoj otvorenosti životu.

Abby Johnson je napisala svoju potresnu životnu ispovijest – knjigu pod naslovom Neplanirano, koja je ubrzo nakon objavljivanja postala međunarodni bestseler. U knjizi opisuje kako je sa svojega položaja ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva odstupila nakon što je prvi put vlastitim očima svjedočila pobačaju. Zbog tog se strašnog iskustva nakon punih osam godina rada u klinici za pobačaje pridružila zagovornicima života koji su se molili pred ogradom klinike u sklopu inicijative „40 dana za život“.

U svojoj knjizi Neplanirano donosi jedinstven uvid u temu pobačaja koja izaziva političke kontroverzije. Ova knjiga će biti intrigantna i onima koji se brinu o pravu na izbor i onima koji se brinu o pravu na život.

 

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr