Produljen rok za prijavu na Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, 4.5.2024.

mladeži
Montaža: narod.hr, izvor: iStock by Getty images, IKA

Rok za prijave za Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, putem platforme e-župe, zbog iskazanog interesa za sudjelovanje, produljen je do 30. travnja 2024., priopćio je Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospićko-senjska biskupija i grad Gospić domaćini su 12. SHKM-a koji će biti održan u Gospiću u subotu 4. svibnja 2024. pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11, 9), javlja IKA.

Možda će vas zanimati

Baby Lasagna pozvao mlade na SHKM: Nadam se da ćete doći u što većem broju

Susret će se održati 4. svibnja u Gospiću, a Baby Lasagna istaknuo je svoje ličke korijene

Za sudionike koji ostvaruju pravo na noćenje prijave su produljene do 20. travnja 2024. Nakon tog datuma sudionici će imati mogućnost prijave na SHKM do 30. travnja 2024. ali neće imati pravo ostvariti mogućnost noćenja bez obzira na udaljenost biskupija iz kojih dolaze.

>Prekrasni kadrovi kišnog 11. susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru. Pogledajte video sažetak

Za više informacija moguće je javiti se na adresu e-pošte shkm2024@gmail.com i na broj telefona 053/746-400 ili pratiti službenu mrežnu stranicu Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospiću, kao i društvene mreže (Facebook, Instagram i TikTok).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za prijavu su potrebni sljedeći podaci: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB, veličina majice, broj mobitela, e-adresa, mjesto i župa iz koje dolaze te dolaze li na jedno noćenje ili dva (opcija dolaska u petak), samo za određene Nadbiskupije i Biskupije koje su jako udaljene od Gospićko-senjske biskupije.

Na Susret se mogu prijaviti mladi od 14 do 35 godina.

Kotizacija iznosi 10 eura i ona uključuje majicu Susreta, obrok (sendvič, kolač, voće i vodu) te ostale materijale. Uplatnica se može pronaći na službenoj stranici SHKM 2024, ili na linku https://shkm.gospicko-senjska-biskupija.hr/kotizacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Biskup Huzjak tisućama mladih u Bjelovaru: ‘Vi ste ta spasonosna kiša koja čini zemlju plodnom!’

Susret hrvatske katoličke mladeži održava se 4. svibnja 2024. godine u Gospiću. Dvanaesti put okupit će se mladi katolici na nacionalnom susretu, pod geslom „Radujte se za svoje mladosti” usp. (Prop 11,9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.