Promidžbeni spot TZ Krapinske županije ‘zaobišao’ predsjednika Tuđmana, a prikazao spomenik diktatora Tita!

Foto: Snimka zaslona

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije objavila je promotivni video “Zagorje – A fairy tale at hand” koji je već izazvao burne reakcije u javnosti. Spot koji prikazuje izvanredne prirodne i kulturološke ljepote jednog od najljepših dijelova Europe, pitoresknog Hrvatskog Zagorja, napravio je gaf i spot već sada trpi žestoke kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva kritika je što u spotu uopće nije spomenuto niti predstavljeno rodno mjesto i kuća prvog predsjednika Republike Hrvatske, u kojoj se svakako nalazi i Krapinsko-Zagorskoj županiji, u lijepom zagorskom mjestu Velikom Trgovišću.

Zaobići rodno mjesto i rodnu kuću prvog predsjednika Hrvatske, koji je bio na čelu države u vrijeme ratne agresije i velikih patnji hrvatskog naroda, je jednostavno – nedopustivo.

Druga kritika, koja se bitno nadovezuje na prvu, je da spot prikazuje rodno mjesto i kuću predsjednika Josipa Broza Tita u Kumrovcu.  Tito je bio diktator i doživotni predsjednik propale države Jugoslavije koja je sa svojom vojskom JNA, na kraju 45 godišnje diktature, izvršila brutalan napad na hrvatske gradove i mjesta, uz brojne pokolje i paljenja čitavih naselja u svom neobuzdanom teroru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Josip Broz Tito je prepoznat u svjetskoj javnosti kao jedan od najvećih mega-ubojica u 20. stoljeću i na svim je relevantnim listama najvećih zločinaca svijeta.

> Tito na svim listama najvećih zločinaca 20. stoljeća!

Ne možemo se oteti dojmu da je Veliko Trgovišće i ovaj put preskočeno iz političkih i subjektivnih razloga, jer drugog objašnjenja za ovakav skandal jednostavno – nema!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.