Pušten trailer za Igru prijestolja snimljen u Hrvatskoj s dalekovodom u kadru

Reputacija Hrvatske kao filmske lokacije poboljšana je HBO-ovim serijalom Igra prijestolja, ali nije sve u seriji bilo povijesno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasigurno se ne radi o razini neslavnih gafova Ben Hura, ali prvotni dubinski trailer novih nastavaka Igre prijestolja pušten 9. veljače ove godine ostavio je jednu modernu neobičnost za oštrooke fanove.

Serijal, koji je djelomično sniman na prekrasnoj hrvatskoj jadranskoj obali u Dubrovniku i Splitu počet će s prikazivanjem na malim ekranima 6. travnja, a niz pomno izrežiranih teasera pušteno je na Youtubeu da raspali apetit. Najopsežniji među njima pušten je jučer.

U 14-minutnom isječku nad pitoresknim krajolikom, hrvatski su forumaš primijetili dalekovod na 07:01 – jedva vidljiv golim okom, uočio ga je slobodni novinar Ivica Profaca, koji prati hrvatske forume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na mini-gaf, serijal će donijeti daljnji porast turizma obali najnovije članice Europske unije, koja je prošle godine zabilježila još jednu rekordnu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.