(VIDEO) ‘Do kraja vrimena’: Kompilacija legendarnog Olivera najprodavanija prošlog tjedna

Foto: Fah

Prema službenim podacima s preko 160 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, na top ljestvicu prodaje ušao je još jednom Oliver Dragojević, i to izravno na prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova kompilacija naziva Do kraja vrimena u izdanju Aquarius Recordsa ugledala je svjetlo dana na datum Oliverova rođendana, 7. prosinca, kada bi proslavio svoju 71. godinu. Toga je datuma album objavljen u digitalnom izdanju na Deezeru, a sljedećeg je tjedna izašao u prodaju i fizički se u CD formatu predstavio brojnim Oliverovim obožavateljima. Postumna kompilacija, što nimalo ne iznenađuje, odmah se popela na prvo mjesto tjedne top ljestvice prodaje.

Na albumu se nalazi 18 pjesama iz posljednjih 13 godina Oliverove karijere i glazbenog rada u suradnji s Aquarius Recordsom. Riječ je o presjeku njegovih ponajboljih glazbenih ostvarenja koja je objavio za ovu diskografsku kuću, a među kojima se nalaze i pjesme poput Molitve za Magdalenu, Dao bi se kladit, Vjerujem u anđele, i druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugome se mjestu nalazi najnoviji album Tomislava Bralića i klape Intrade Bilo je i vrime, koji izdaje diskografska kuća Scardona. Treće mjesto, kao i na prethodnoj ljestvici, zauzima Parni valjak s novim albumom Vrijeme u izdanju Croatia Recordsa.

Na stranoj top ljestvici prodaje prvo su mjesto još jednom zauzeli Bradley Cooper i Lady Gaga sa soundtrack albumom A Star Is Born čije izdanje u Hrvatskoj zastupa Universal Music Hrvatska. Na drugome je mjestu Mark Knopfler s albumom Down The Road Wherever, dok se na treće mjesto ponovno popeo Michael Buble s albumom Christmas.

Tjednu top-ljestvicu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.