(VIDEO) LJUBO(noćna)MORA – don Mihovil Kurkut večeras na susretu mladih grada Splita

Znoje vam se dlanovi, razdražljivi ste, ljuti, sve vam smeta, vaša se simpatija smiješka drugom muškarcu. Ovo što doživljavate je ljubomora. Ili ste jednostavno gladni. Ako je ovo prvo onda vam jedan kvalitetan obrok neće biti dovoljan da riješite problem, ali zato mi imamo lijek za vaše tegobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terapiju ćemo vam odrediti u srijedu, 18.4.2018. u 20:30 u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu. Iz ljubo(noćne)more probudit će vas don Mihovil Kurkut, salezijanac čiji je rad s mladima nadaleko poznat, a na susretu će govoriti o ljubomori i zavisti te će nam odgovoriti na pitanja kao što su: Kakav je odnos ljubomore i zavisti i koje su im razlike? Je li ljubomora uvijek loša ili ona ponekad može biti i dobra? Postoje li različite vrste ljubomore? Može li ljubomora biti opravdana? Kako se boriti s ljubomorom?

Osim navedenih, dobit ćemo odgovore i na još neka pitanja, a uz Nadzemljaše, koji će svojim filmovima i skečevima pokušati ne upropastiti susret, glazbeno će nas uveseljavati Zbor mladih Krstitelj s Trstenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zato dragi naši ljubomoreplovci, rezervirajte treću srijedu u mjesecu za Nadzemlje i pripremite se na mnoštvo korisnih informacija pomoću kojih ćemo se uspješno izboriti s problemom s kojim se svatko od nas barem jednom susreo. Vidimo se!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.