(VIDEO) Mladi kantautor Matej Mudrovčić produktivan i kad mora biti doma: Pogledajte novu pjesmu ‘Pomozi’

Foto: Snimka zaslona

Mladi kantautor Matej Mudrovčić, magistar ekonomije, a donedavno i profesionalni sportaš, produktivan je i u vrijeme kad mora biti doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVA PJESMA “POMOZI” #Mudri
“Music cannot be manipulated, or politicized, and when it is, that becomes immediately obvious” E.C.
Raspjevani div 😊 ⬇️🎤🎸 – napisao je pjevač na instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 204 centimetra visoki pjevač svoj prvi spot za originalnu autorsku pjesmu “Pitanja” objavio je 2018. Pjesme je počeo pisati mnogo prije nego je počeo aktivno nastupati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši odbojkaš Mladosti i član hrvatske juniorske reprezentacije, trebao je zaigrati za jedan japanski klub, ali bolest je omela njegove planove.

“Noga mi je atrofirala sama od sebe, jako čudno, jako rijetko, ali evo dogodilo se u najgore vrijeme. Vratio sam se pola godine kasnije sportu, ali to više nikad nije bilo to. Jedan mišić mi još uvijek ne radi”, otkrio je lani za dnevnik.hr.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modni nosorog

Objavu dijeli Matej Mudrovcic (@mudri_music)

A kad je objavio svoju prvu pjesmu, najviše je iznenadio kolege odbojkaše.

“Izađem s baladom, ljubavnom koju mi oni vjerojatno nikad ne bi pripisali da je moja, tako da sam bio ugodno iznenađen i bilo je komentara poput “ja uopće nisam znao da bi ti mogao tako nešto napisati. Fora je bilo kad sam imao prvu svirku skoro cijeli klub je došao, to je bila moja prva svirka ikad, prvi javni nastup ja i gitara”, otkrio je Matej.

Glumio je u mjuziklima “Pacijenti” i “Jadnici”, a srce ovog romantičara osvojila je operna pjevačica.

* Ovaj tekst sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.