Vrdoljakov ‘General’ prikazan na Dan pobjede u Splitu i Dubrovniku, bliži se premijera serije

Foto: www.hnk-split.hr

U sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te operacije Oluja, u Dubrovniku i Splitu premijerno se prikazao film General. Sve su karte rasporedane, kazali su za HRT organizatori Splitskog ljeta u sklopu kojega se projekcija i održala, i to u suradnji sa Zlatnim vratima i Kinom Mediteran te Pulskim filmskim festivalom na kojemu je general osvojio tri Zlatne arene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biografski je to film o životu generala Ante Gotovine čiju ulogu tumači Goran Višnjić. Redatelj Antun Vrdoljak scenarij je napisao na temelju knjige Nenada Ivankovića “Ratnik, pustolov i general”.

Ova biografska ratna drama prozvana je najiščekivanijim hrvatskim filmom svih vremena, a gledatelji Hrvatske televizije na jesen će moći gledati i osmodijelnu seriju koja je snimana istodobno s filmom “General”.

Na projekciju u kino Bačvice došao je osobno i redatelj Antun Vrdoljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.