Zagreb: Okrugli stol povodom 50. godišnjice smrti Slavka Ježića u srijedu, 22. svibnja

Foto: www.enciklopedija.hr

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu i Odjel za kazalište i film, Odjel za povijest i Odjel za književnost Matice hrvatske organiziraju u srijedu, 22. svibnja 2019. u 19 sati u Maloj dvorani Matice hrvatske, Strossmayerov trg 4, Zagreb Okrugli stol povodom 50. obljetnice smrti književnoga povjesničara hrvatske i francuske književnosti, tekstologa i priređivača kritičkih izdanja hrvatskih pisaca, kroatista, slavista i romanista, upravitelja Hrvatskoga narodnoga kazališta, sveučilišnoga profesora, prevoditelja, pisca i pjesnika Slavka Ježića (Dubrava, 1895. – Zagreb, 1969.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjeluju:

prof. dr. sc. Stipe Botica, predsjednik Matice hrvatske
akademik Josip Bratulić
prof. dr. sc. Slobodan Prosperov Novak
prof. dr. sc. Tihomil Maštrović
prof. dr. sc. Mirjana Polić Bobić
akademik Mislav Ježić

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [246.54 KB]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.