11. dan Olimpijskih igara: Evo koji hrvatski sportaši nastupaju

Foto: fah

11. dana Olimpijskih igara u Parizu, hrvatski sportaši nastupaju u samo tri sporta, ali imamo dvije nove šanse za medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATLETIKA – Filip Pravdica (finale skoka u dalj)

JEDRENJE – Elena Vorobeva (plov za odličja, klasa ILCA 6), Martin Dolenc (plovovi u klasi Kite)

STOLNI TENIS – Hrvatska – Južna Koreja (početak ekipnog natjecanja)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi će u akciju stolnotenisači, koji se u osmini finala momčadskog natjecanja susreću s Južnom Korejom. Taj susret kreće od 10 sati, a pobjeđuje prva ekipa koja stigne do tri pobjede.

Martin Dolenc od 12:15 plovi u klasi Kite, a Elena Vorobeva može do medalje u samcu. Hrvatska jedriličarka porijeklom iz Rusije u šansi je za broncu u plovu za odličja od 14:45.

Za kraj dana, atletski šlag na tortu. U prvom hrvatsku finalu skoka u dalj na OI, Filip Pravdica nastupa od 20:15, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.