ABA liga: Cedevita doznala suparnika

Foto: fah

Košarkaši Cedevite u polufinalu regionalne ABA lige igrat će protiv Budućnosti, dok će se u drugom polufinalnom paru sastati Crvena zvezda i Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita je u petak u susretu posljednjeg, 22. kola pobijedila Mornar iz Bara 94-80 osiguravši drugo mjesto. Nepoznanica je bila tek tko će biti protivnik hrvatskog prvaka u polufinalu – Budućnost ili Partizan.

Partizanu je za drugo mjesto trebala pobjeda protiv FMP-a, te pobjeda Cibone protiv Budućnosti. Međutim, već nakon prve utakmice sve je bilo riješeno. FMP je slavio 73-72 i sada više nema nikakvih dvojbi.

Utakmica je bila neizvjesna od početka do kraja, a na koncu su slavili domaćini s košom razlike. Utakmicu je obilježio incident koji se dogodio koncem prvog poluvremena kada je došlo do sukoba domaćeg igrača Aleksandra Bursaća, te Đorđa Gagića iz Partizana. Na koncu su obojica isključena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvena zveda i Cedevita će imati prednost domaćeg terena, a polufinalna serija igra se na dvije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.