ABA liga: Košarkaši Zadra izgubili od Partizana 87:95

Foto: fah

Košarkaši Zadra u susretu su 15. kola regionalne ABA lige izgubili na gostovanju u Beogradu od Partizana sa 87-95 (18-20, 23-18, 22-39, 24-18).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Zadrane je kobna bila treća četvrtina, nakon što su na poluvrijeme otišli s prednosti 41-38 dopustili su domaćima da za samo tri minute ostvare seriju 15-3 kojom su preokrenuli rezultat u svoju korist i poveli sa 53-44. Zadarsko propadanje u trećem dijelu nastavilo se sve do 28. minute kada je Partizan imao 19 koševa razlike (70-51).

Ipak minutu i pol prije kraja Zadar se uspio primaknuti na 91-85 uz napad, ali je tada Preston Knowles bio neprecizan da bi u sljedećem napadu Partizana dosuđen sumnjivi prekršaj Domagoja Vukovića na Đorđu Gagiću nakon kojega je Vuković zbog prigovora dobio i tehničku pogrešku pa su domaći iskoristili tu situaciju za bijeg na 95-85.

Joshua Bostic je sa 27 koševa bio najefikasniji kod Zadra, dok je Nigel Williams-Goss ubacio 22 poena za Partizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 15 odigranih susreta i Zadar i Partizan imaju po sedam pobjeda i osam poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.