ABA liga: Košarkaši Zadra poraženi od FMP-a s 86:99

Košarkaši Zadra poraženi su u premijernom nastupu u novoj sezoni ABA lige u Beogradu od FMP-a s 86-99 (22-17, 24-26, 22-30, 18-26).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadrani su se dobro držali u prve dvije četvrtine, vodili su na poluvremenu s 46-43, ali su potom preostale dvije četvrtine izgubili s ukupno 16 razlike.

Srpski sastav je predvodio odlični Dragan Apić s 29 poena i učinkom 13-13 iz slobodnih bacanja, dok su kod Zadra najbolji bili Luka Božić i Domagoj Vuković s po 22 ubačaja.

Sva tri hrvatska predstavnika su tako poražena u prvom kolu – Cibona u gostima kod Zvezde (68-78), a Cedevita kod kuće od Partizana (75-78).  U narednom kolu Zadar dočekuje Cedevitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.