Abramovič priprema prodaju Chelsea, engleski prvoligaš odbacuje te tvrdnje

abramovič suradnik
Foto: fah

Ruski milijarder Roman Abramovič, prema pisanju britanskih medija, namjerava prodati Chelsea, no engleski prvoligaš odbacuje te tvrdnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Times Times” piše u nedjelju da je Abramovič spreman prodati londonski klub za više od dvije milijarde funti i da je zato unajmio savjetnike iz investicijske banke Raine Grupe, koja je posredovala 2015. godine u prodaji 13 posto dionica Manchester Cityja kineskim ulagačima, kako bi se provela procjena.

U međuvremenu su “The Independent” i “The Mirror” u svojim internetskim izdanjima prenijeli izjave izvora bliskih klubu koji odbacuju tvrdnje da se priprema prodaja Chelsea.

Abramovič je kupio klub u lipnju 2003. godine, a od tada je Chelsea osvojio pet naslova engleskog prvaka, pet naslova pobjednika FA kupa te jedan naslov pobjednika Lige prvaka i jedan Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.