Ademi: Pokazali su da su bolja ekipa; Mišić: Tužni smo i razočarani

Foto: snimka zaslona

Težak poraz Dinama od AC Milana 4:0 na Maksimiru gotovo je sigurno kraj europskog puta hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije lijep poraz 4:0. Dosta smo tužni i razočarani s obzirom da smo jako dobro izgledali u prvih pola sata, stvarali smo šanse i onda nas je spustio taj prekid potkraj poluvremena. Visio je gol u zraku, šteta, tko zna što bi bilo da smo poveli u prvom poluvremenu. Imali smo u drugom dijelu dosta neprisiljenih pogrešaka, morali smo onda trčati prema nazad. No ovo je svakako previsok poraz, rekao je Josip Mišić.

> Dinamo se raspao u drugom poluvremenu, Milan potopio hrvatskog prvaka

Ostaje nada za treće mjesto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Chelsea je najkvalitetnija ekipa u skupini, već su prošli dalje pa možda malo olako shvate utakmicu i možda nam to omogući šansu. No Chelsea ima 30 top-igrača i tko god izađe dat će sve od sebe da se dokaže treneru, smatra Mišić.

– Sigurno, pokazali su da su bolja momčad od nas. Žao nam je zbog svih navijača, istaknuo je Arijan Ademi, dodajući da je drugi gol prelomio utakmicu.

Potom se osvrnuo i na posljednju utakmicu u skupini, dvoboj s Chelseajem u kojem će Modri loviti pobjedu uz nadu da Salzburg neće iznenaditi Milan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Možemo napraviti čudo u Londonu, dat ćemo sve od sebe. Naravno da se sve može popraviti, da nije još gotovo, dodao je kapetan Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.