Al Sadd popustio, Xavi preuzima Barcelonu

Foto: fah

Katarski klub Al Sadd napokon je dogovorio sve uvjete s Barcelonom i više nema prepreka da Xavi Hernandez preuzme trenersko kormilo katalonskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Klub je pristao na transfer Xavija u Barcelonu nakon plaćanja klauzule predviđene ugovorom. S Barcelonom smo dogovorili praktičnu suradnju u budućnosti, Xavi je važan dio povijesti Al Sadda. Želimo mu sve uspjehe u sljedećoj fazi karijere, objavio je katarski klub.

– Xavi nas je prije nekoliko dana obavijestio o svojoj želji da ode u Barcelonu, zbog kritične faze kroz koju klub u njegovom gradu prolazi. Mi to razumijemo i odlučili smo da mu ne stanemo na put. Uvijek će biti dobrodošao u Dohi sa svojom obitelji i naša će se veza nastaviti, dodali su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.