Xavi: De Bruyne i Modrić su sjajni, ali što se tiče samog talenta…

modrić
epa09787603 Real Madrid's Luka Modric reacts during the Spanish LaLiga soccer match between Rayo Vallecano and Real Madrid in Madrid, Spain, 26 February 2022. EPA/Chema Moya

U posljednjoj utakmici programa 26. kola španjolskog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Athletic Bilbao sa 4-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se nije upisao među strijelce, odličnu utakmicu odigrao je 19-godišnji Pedri.

– Uživamo pobjeđivati. Xavi nam je dao novu energiju i sjajne savjete. Novi igrači kao što su Aubameyang, Adama Traore i Ferran Torres dali su nam dodatnu snagu, klub je pogodio s njima. Uživamo trenutačno, rekao je Pedri nakon utakmice.

– Što se tiče samog talenta, nisam vidio nijednog igrača na svijetu kao što je Pedri. On ne voli da ga se hvali, ali moram to reći. Podsjeća me na Iniestu, iako znam što je sve on postigao. Postoje igrači različitih profila kao što su Kevin De Bruyne, Luka Modrić… Ali na njegovoj poziciji, što se tiče samog talenta, on je najbolji na svijetu, hvalio je svojeg igrač trener Barcelone Xavi Hernandez, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.