Albina se oglasila o Mamićevom prepjevu pjesme u kojem spominje Sessu

albina grčić
Foto: Snimka zaslona

Zdravko Mamić i danas je nastavio s prozivkama na račun sudaca. Ovaj put se osvrnuo na Đuru Sessu, ali upleo je i pjevačicu Albinu Grčić te je objavio prepjev njezine pjesme Tick-Tock s kojom nas Albina predstavlja na Eurosongu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tick-tock, Vrijeme curi, Đuro K€$$a gdje je tvoja ostavka više? Zar se tako sporo piše? Tick-tock, Vrijeme juri, Ovih dana, Teško dišeš, AJMO!”, objavio je.

O svemu se oglasila i pjevačica, i na Instagramu je podijelila screenshot Mamićeve objave i napisala: Za dobro jutro sam dobila deset primjeraka ovoga u inboxu. Znači umirem. Uz objavu dodala je smajliće koji plaču od smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Đuro Sessa je varalica, zlotvor, kriminalac, čovjek koji odlučuje o pravu u jednoj suverenoj državi. Nije to još jedan Mamićev šou. Istinu govorim. Rekao sam da sam spreman svim institucijama RH se dati na raspolaganje da dokažem da je Đuro Sessa kriminalac kojemu sam ja i sam donosio novac na stol kao predsjedniku suda da bi mijenjao presude. Čuveno smjenjivanje suca Ježeka, Sessa je obrazložio da previše revno izvršava zadatke. Neka se time bavi SOA. Sessa je otimač novca građanima. A ostalo neka se sada pozabave institucije, a ja sam spreman surađivati”, poručio je ranije Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.