Amaterska pogreška: Čelnici Bayerna ljuti zbog objavljenih fotografija transfera Sanea

Foto: Twitter

Na društvenim mrežama, odnosno Twitteru, pojavile su se fotografije novog pojačanja Bayerna Leroyja Sanea kako potpisuje ugovor sa spomenutim klubom te pozira u dresu starog-novog prvaka Njemačke. Podsjetimo, Bayern na svojoj stranici još uvijek službeno nije potvrdio da je Sane iz Manchester Cityja stigao u Bavarsku te je nastala prava uzbuna kada su se na Twitteru pojavile fotografije njemačkog nogometaša u dresu kluba iz Muenchena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na Twitteru je konkretno objavljeno nekoliko fotografija Sanea u dresu Bayerna te fotografije s potpisa ugovora. Na jednoj od fotografija pozirao je Sane s dresom novog kluba, a pored njega je bio i sveprisutni Hasan Salihamidžić. Mnogima je, naravno, bilo čudno kada su fotografije procurile u javnost, a da prije toga Bayern nije potvrdio ovaj transfer. No, njemački Bild je objasnio do kakvog je nesporazuma došla i što se zapravo dogodilo i tko je pogriješio.

Arapsko izdanje stranice Bayerna objavilo je fotografije Sanea što je izazvalo bijes čelnika kluba. Fotografije su ubrzo obrisane, no, već je bilo kasno s obzirom da su se proširile društvenim mrežama. Iz kluba su na kraju poručili da su ljuti što su ljudi koji su bili zaduženi za ovu stranicu objavili fotografije transfera ranije nego što je to bilo planirano, odnosno ranije i prije nego li je to Bayern i službeno potvrdio. Plan Bayerna je bio da sutra javno obznani transfer Sane u svoj klub i onda podijeli fotografije s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.