Ana Đerek izborila kvalifikacije za OI

Foto: fah

Svjetska gimnastička federacija objavila je u nedjelju popis djevojaka koje su izborile dodatne kvalifikacije za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Na njemu se nalazi i 17-godišnja gimnastičarka splitskog Marjana Ana Đerek koja je izborila mjesto na turniru, koji će se od 16. do 24. travnja 2016. održati upravo u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam željela gledati drugi dan kvalifikacija. Nisam ni pratila rezultate kako se pomičem na listi. Trenerica je ta koja je puno više drhtala, bila je cijeli dan u dvorani. Ja sam svoje odradila u petak u kvalifikacijama, više i onako nisam ništa mogla promijeniti. Ali sada sam jako sretna što sam uspjela. I to na svom prvom velikom seniorskom natjecanju u karijeri”, rekla je Đerek koja ima realnih izgleda izboriti plasman na OI koje će se od 5. do 21. kolovoza održati u Rio de Janeiru .

Ukoliko u tome uspije Hrvatska će i na trećim igrama za redom imati žensku predstavnicu u gimnastici, jer je Tina Erceg nastupila u Pekingu i Londonu, a i nju je na olimpijskom putu vodila trenerica splitskog Marjana Magda Ilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.