Ancelotti o Modriću: ‘Nema potrebe za rotiranjem, Luka nije dijete’

Foto: fah

Hrvatski kapetan Luka Modrić ove je sezone odigrao 550 minuta što zabrinjava navijače jer Modrić ima 36 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Carlo Ancelotti smatra da je Modrić nevjerojatno fizički spreman.

“Modrić je pokazao spektakularnu fizičku formu. Nema potrebe za rotiranjem, Luka nije dijete. Trebamo uživati u njegovom iskustvu”, rekao je Ancelotti.

To potvrđuje i sam Luka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fizički se osjećam sjajno. Što vrijeme odmiče, osjećam se sve bolje. Ozbiljnost i profesionalizam su me doveli do toga. Ne volim kad ne igram i kad me trener odmara, spreman sam i želim igrati. Vjerujem da mogu još nekoliko godina odraditi na sličnom nivou”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.