Ancelotti odbrusio Bayernu: ‘Žale se na suđenje? Ok…!’

Foto: Instagram

Najbolji nogometni klub svih vremena, Real Madrid, ponovno je pokazao koliko je tvrd orah i koliko ga je teško pobijediti, a pogotovo u Ligi prvaka. Naime, Kraljevski klub izvukao se iz gotovo nemoguće situacije te je u samoj završnici uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka s dva gola napravio preokret te se plasirao u finale gdje će početkom lipnja u Londonu igrati protiv Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogomet ponovno će imati svog predstavnika u finalu, neuništivi Luka Modrić ide po svoju šestu ”kantu”, najveći trofej europskog klupskog nogometa. Modrić je, podsjetimo, dvadesetak minuta prije kraja ušao u igru kod negativnog rezultata za Real, no zajedno sa svojim suigračima preokrenuo je rezultat te je od 0:1 stigao do 2:1.

Utakmicu je obilježila situacija iz sudačke nadoknade kada je poništen gol Matthijsu De Ligtu nakon što je sudac Szymon Marciniak signalizirao zaleđe jer je njegov pomoćnik mahao zastavicom ranije od potrebnog. Kontroverzna je to situacija, barem iz kuta gostujućih navijača i igrača. Primjerice trener Bayerna Thomas Tuchel je takav potez nazvao apsolutnom katastrofom.

Na tiskovnoj konferenciji poslije utakmice i novog velikog uspjeha Reala trener spomenutog kluba Carlo Ancelotti odbrusio je svima, pa tako i Bayernu, glede dosuđenog zaleđa koje je uznemirilo Bavarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bayern se žalio na suđenje? Ok. Onda ćemo se mi žaliti na poništeni gol Nacha poslije duela sa Kimmichom. Kimmich je simulirao”, kazao je talijanski nogometni trener te je nastavio:

“Zaleđe je jednostavno za objasniti. Možda nije bilo zaleđe, ali je sudac svirao prije gola i mi smo prestali igrati. To je sve”.

Inače Ancelotti je pohvalio svoje igrače koji će početkom lipnja imati priliku osvojiti svoju 15. europsku titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imali smo puno problema tijekom sezone. Ne samo ozljede Courtoisa, Militaa, Alabe, izgubili smo i Viniciusa na dva mjesta. Camavingu i Tchuamenija, ali se nikad nismo žalili, pogledajte gdje smo sada.”

I doista. Real je ponovno na korak do europskog trona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.