Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić osvojile srebro u paru!!

Članice splitskog Neca Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić osvojile su srebro u paru na Otvorenom prvenstvu Njemačke u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, koje je u subotu završeno u njemačkom Bayreuthu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu ženskih parova, kategorije 3,  hrvatske stolnotenisačice izgubile su od Kineskinja Li Qian i Xue Juan s 3-0. To je treće odličje koje su hrvatski predstavnici osvojili na ovom natjecanju.

Iz Bayreutha se hrvatska reprezentacija vraća s pojedinačnim srebrom Vjekoslava Gregorovića i broncom Anđele Mužinić te srebrom para Helena Dretar Karić – Anđela Mužinić. Oni su svoja odličja osvojili u konkurenciji više od 300 natjecatelja iz 28 zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.