Zlato hrvatske stolnotenisačice Anđele Mužinić na Otvorenom prvenstvu Poljske

Foto: fah

Na Otvorenom parastolnoteniskom prvenstvu Poljske koje se održava u Wladislawowu u petak je u pojedinačnoj konkurenciji Anđela Mužinić osvojila zlato, Mirjana Lučić srebro, a Helena Dretar Karić brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anđela Mužinić u kategoriji 3 osvojila je zlatnu medalju u finalu svladavši Slovakinju Alenu Kanovu s 3-0. Helena Dretar Karić, također u kategoriji 3, osvojila je broncu izgubivši u polufinalu od kolegice iz reprezentacije Anđele Mužinić s 3-0.

“U Wladislawovu je ipak slabija konkurencija od onog nedavnog natjecanja u slovenskom Laškom. No, raduje me da sam potvrdila kontuitet dobrih igara i to što sam u finalu svladala sedmu igračicu na svijetu. No, kako se već dugo nisam susretala s Alenom Kanovom raduje me i pobjeda nad njom”, rekla je nakon trijumfa Anđela Mužinić te dodala:

“Što se tiče meča s mojom partnericom iz reprezentacije Helenom Dretar Karić mogu reći da su ovi mečevi ispunjeni posebnim nabojem i da često tada obje nešto lošije odigramo od očekivanja. U nastavku me očekuje ekipno nadmetanje, gdje sam sigurna da ćemo Helena i ja doći do zlata. U nastavku ove predparaolimpijske godine me očekuju još pripreme u Italiji, Zagrebu, potom tri tjedna aktivnog odmora te nastavak priprema u Španjolskoj i Sloveniji, da bi sezonu završili na Europskom prvenstvu u Švedskoj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirjana Lučić je u kategoriji 10 osvojila srebrnu medalju izgubivši u finalu od Turkinje Demir Merve s 3-1.

Muški dio reprezentacije je ostao bez medalja. U kategoriji 4 Tomislav Špalj je prošao grupu te u nastavku natjecanja izgubio od Tajvanca Wen-Hsin Lina s 3-1. U kategoriji 7 Pavao Jozić nije prošao grupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.