Europsko prvenstvo parastolni tenis: Zlato za Mužinić i Dretar Karić

Foto: fah

Hrvatske paraolimpijske Anđela Mužnić i Helena Dretar Karić osvojile su zlatnu medalju u ekipnoj konkurenciji na Europskom prvenstvu u parastolnom tenisu pobjedivši ekipu Turske sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrale smo ponajbolji ekipni turnir. Bile smo maksimalno koncentrirane i fokusirane na mečeve i ovo zlato je više nego zasluženo,” kazala je Mužinić koja je u pojedinačnoj konkurenciji osvojila broncu.

“Od EP-a u Splitu 2011. godine, kada smo prvi put bile brončane, redovito osvajamo europska zlata i doista smo potvrdili svoju dominaciju. Vjerujem da ćemo u Tokiju imati prigodu napasti paraolimpijsko odličje, jer smo ipak srebrne iz Rio de Janeira,” dodala je Mužinić.

“U Švedsku smo došle maksimalno spremne s jedinim ciljem osvojiti zlato. Odigrale smo najbolje što znamo i potvrdili smo da smo vrh Europe”, zaključila je Helena Dretar Karić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.