Paraolimpijske igre: Hrvatske paraolimpijke Dretar-Karić i Mužinić treće u Sloveniji

Foto: fah

Hrvatske paraolimpijke Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić su danas na Otvorenom parastolnoteniskom prvenstvu Slovenije u Laškom u ekipnoj konkurenciji osvojile brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do bronce su došle nakon prolaska grupe s dvije pobjede i jednim porazom, a u polufinalu su izgubile od Kine s 1-2.
„Prije svega sam zadovoljan odličnim nastupom naših djevojaka, a posebno Anđelom Mužinić. Anđela je u Laškom osvojila zlato i broncu. Ovo natjecanje koje je prema mom sudu doista bilo jače od svjetskog prvenstva, jer su se u Laškom okupilo sve one koji nešto znače u parastolnom tenisu pokazalo je trenutne kvalitete svakog pojedinca. U grupi su naše djevojke izgubile od finalistica Korejanki. Možda se Anđela malo ispucala u pojedinačnoj konkurenciji, ali je to popravila u polufinalu ekipne konkurencije, jer su u paru tjesno izgubile, a Anđela je u pojedinačnom srazu odnjela pobjedu. Smatram da je Anđela Mužinić ovim rezultatom 99 posto sigurna putnica za POI u Tokiju, a svim ostalim ostaje da se dobro bore do 31. ožujka sljedeće godine kada se zaključuje lista putnika za Tokio“, izjavio je izbornik Emil Gubica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.