Andrej Kramarić: Bitno je da se vratimo na pobjedničke staze, sve je na nama

Zagreb, 05.10.2015 - Okupljanje hrvatskih nogometnih reprezentativaca u hotelu As u Zagrebu pred utakmice kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo protiv Bugarske i Malte. Na slici Andrej Kramariæ dolazi u hotel AS. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

“Bitno je da se vratimo na pobjedničke staze, a onda će sve biti bolje”, otpimistično je najavio napadač engleskog premijerligaša Leicestera i hrvatske nogometne reprezenatcije Andrej Kramarić na okupljanju reprezentativaca koji su u ponedjeljak već tijekom jutra počeli stizati u zagrebački hotel As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija će u subotu, 10. listopada, u Zagrebu protiv Bugarske i u utorak, 13. listopada, na gostovanju protiv Malte tražiti dvije pobjede za izravan plasman na završnicu Europskog prvenstva u Francusku.

“Ne može biti jednostavnije, a nije toliko jednostavno. Sve je na nama”, tvrdi Kramarić koji je od dolaska Talijana Claudija Ranierija na klupu Leicester Cityja više vremena proveo među pričuvama nego u igri, a u subotnjoj pobjedi njegove momčadi kod Norwicha nije dobio mjesto ni među rezervnim igračima.

Kramarić vjeruje da bi kod Čačića mogao dobiti priliku

“Na meni je da se dokažem, pokažem ono što se može na treninzima. Za reprezentaciju sam uvijek spreman, bez obzira na sve. Bilo koji igrač koji je došao, nada se da će zaigrati”, rekao Kramarić koji je ove sezone za Leicester svoj jedini pogodak postigao u Liga kupu 25. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj će protiv Bugarske i Malte biti potrebni raspoloženi i precizni napadači, u dvoboju s Bugarima hrvatski će nogometaši ponovno, baš kao i protiv Italije na Poljudu, igrati bez podrške navijača.

“Navikli smo se već”, rekao je Kramarić kroz smijeh, a onda nastavio ozbiljnim tonom:

“Normalno da nije lako. Normalno da je puno jednostavnije i lakše igrati uz navijače koji te nose cijelu utakmicu. Znam kako je kad se radi pritisak s tribina i da u gostima tada nije lako igrati. No, sad je na nama da pokažemo ono što smo pokazivali prije”, zaključio je Kramarić koji je u kvalifikacijama za Euro 2016. skupio četiri nastupa te dvaput bio strijelac, protiv Malte (2-0) u Zagrebu i protiv Azerbajdžana (6-0) u Osijeku, a nije se upisao među strijelce protiv Italije u Milanu i Norveške u Zagrebu, u dvobojima u kojima je ulazio s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.