Andrej Kramarić ‘potencijal je za Bayern’: Hrvatski napadač u sjajnoj formi

epa08833823 Andrej Kramaric of TSG 1899 Hoffenheim scores a penalty for his team's third goal during the Germany Bundesliga soccer match between TSG Hoffenheim and VfB Stuttgart at PreZero-Arena in Sinsheim, Germany, 21 November 2020. EPA/Matthias Hangst / POOL DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Andrej Kramarić je u utorak s dva gola svoj Hoffenheim odveo do značajne pobjede 3:0 (1:0) u Berlinu protiv Herthe. Kramarić je tako još jednom potvrdio sjajnu formu ove sezone…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je reprezentativni napadač zabio u drugom poluvremenu, u 68. i 88. minuti (prvi je pogodak za goste postigao Rudy u 33. minuti), pa je tako zapečatio uspjeh svog sastava, koji se nakon 17 odigranih kola smjestio u sredini ljestvice, negdje na pola puta između borbe za Europu, odnosno zone za ostanak u Bundesligi, pišu Sportske novosti.

Ovom je pobjedom Hoffenheim prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede. Naime, do pobjede u Berlinu Hoffenheim je izgubio dvije utakmice te je jednom odigrao neriješeno. S dva pogotka Herthi Kranarić stigao do desetog gola u sezoni, u ukupno 13 odigranih utakmica. Naš je napadač zabijao na šest utakmica, u tim je dvobojima Hoffenheim ostvario četiri pobjede, pretrpio jedan poraz, dok je jedan dvoboj okončan remijem.

S obzirom na sjajne igre, pogotovo s obzirom na efikasnu igru, Kramarić bi uskoro mogao zaigrati i u puno većem klubu, prvaku Europe, Bayernu. Podsjetimo, nedavno je o Kramariću govorio i legendarni bivši kapetan Bayerna i Njemačke, Lothar Matthäus:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Taj napadač definitivno ima potencijal za Bayern! Uz njega bi i Robert Lewandowski bio još bolji, jer bi mu Kramarić olakšao posao i na sebe navukao suparničke braniče. A profitirao bi i Thomas Müller. koji sjajno zabija iz drugoga plana. Uglavnom, Kramarić je vrlo kvalitetan napadač i siguran sam da ima mjesta u Bayernu”, poručio je Matthäus.

Podsjetimo, Kramarić ima ugovor s Hoffenheimom do ljeta 2022. godine. Ako će ga Bayern htjeti dovesti u ljetnom prijelaznom roku morat će posegnuti duboko u blagajnu. Inače, Bavarci nemaju taj običaj.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.