Anketa Marce: Navijači Barcelone ne žele Pjanića u udarnoj postavi

Foto: Snimka zaslona/Marca

Kako sada stvari stoje dolazak Miralema Pjanića iz Juventusa u Barcelonu ne izgleda kao dobar potez, ni za bosansko – hercegovačkog nogometaša, koji uglavnom ”grije” klupu, ali ni za katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Pjanić je prošlog ljeta iz Juventusa stigao na Nou Camp, no i dalje je u nemilosti Ronalda Koemana, koji se uoči nove sezone, a odmah po dolasku, riješio nekolicine standardnih igrača (Rakitić, Suarez…) kako bi doveo nogometaša koji sjedi na klupi. Pjanić igra u završnicama utakmica kada je ionako sve gotovo ili u nekim manje bitnim utakmicama.

Prednost ispred Pjanića imaju Busquets, De Jong i Pedri. Bosansko – hercegovački nogometaš nema izbora, osim čekati priliku, pa onda na ljeto, ako se ništa ne promijeni, promijeniti i klub. Ove je sezone katalonski klub odigrao ukupno 2610 minuta, dok je Pjanić igrao 1042 minute te je bio sudionik tek 39 posto Barcinih minuta. Nije zabio niti jedan gol, a nije uspio upisati ni asistenciju, nedavno je uspio promašiti jedanaesterac i to u Cornellau u utakmici Kupa. Koeman je zbog toga bio iznimno ljut.

Nažalost po Pjanića ni navijači Barcelone nisu zadovoljni njegovim dolaskom, odnosno onime što je pokazao dosad te smatraju kako i ne zaslužuje biti dio udarne postave Barce. U anketi Marce, inače bliske Realu, čak 64 posto odgovorilo je sa ‘ne’ na pitanje: “Da li bi Pjanić trebao biti starter u ovoj Barceloni?”. Ostalih 36 posto smatra kako Pjanić ipak zaslužuje igrati u prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No tek je odigrano pola sezone, tko zna, možda se situacija za Pjanića promijeni na bolje, teško može biti gore?

Anketu pogledajte O V D J E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.