Ante Ćorić: ‘Najveći krivac što mi karijera nije išla pravim putem sam ja sam’

Foto: fah

Ante Ćorić napunio je 23 godine i nalazi se u Almeriji. Tamo se očekuje nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pet mjeseci ne igram, to mi je najduža stanka u karijeri i ne mogu opisati koliko mi nedostaju utakmice. U Španjolskoj je neizvjesnost velika, ali kažu mi da bi se i Druga liga mogla nastaviti za 30-ak dana. Svi to jedva čekamo”, priča za Sportske novosti.

U karijeri mu nije baš išlo posljednjih godina.

“Ne bih o tome, gledanje u prošlost neće mi pomoći da se vratim tamo gdje sam uvjeren da pripadam. Mogu vam samo reći da nikoga ne krivim zbog svojih problema i toga što mi karijera nije išla željenim putem, jer najveći sam krivac – ja! Bilo je svakakvih okolnosti, ali odluke su bile moje i ja sam taj koji je na terenu. Imao sam pet mjeseci da svaki dan promišljam o karijeri i onome što nije bilo dobro. Danas me zanima samo maksimalna posvećenost nogometu i treningu, drugačije se ne mogu vratiti na svoju najvišu razinu”, opisuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tek trebam razgovarati s ljudima iz Rome. S jedne strane želim se vratiti u Rim jer tamo nikada nisam ni dobio šansu pokazati sve što znam. S druge strane, ako Almeria uđe u Primeru bit ću dio velike priče, nečega što je lijepo i ima vrijednost. Vidjet ćemo što će donijeti ljeto, jedina je činjenica da imam važeći ugovor s Romom”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.