Ante Ćorić potpisao za Varaždin

Foto: fah

Bivši igrač Dinama i Rome, Ante Ćorić (27), novi je igrač Varaždina, objavio je hrvatski prvoligaš na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno peta momčad SuperSport HNL-a priopćila je kako je 27-godišnji veznjak potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

– Nakon završene cjelokupne potrebne dokumentacije, Ante Ćorić je i službeno postao novi igrač Varaždina. Dvadesetsedmogodišnji ofenzivni igrač, prošlu je sezonu proveu u NK Rudeš gdje je sakupio 14 nastupa uz jedan pogodak i dvije asistencije.

Ranije je u svojoj karijeri nastupao još i za FC Zurich, NK Olimpija, VVV-Venlo, UD Almeria, AS Roma te Dinamo Zagreb. Također, prošao je nogometnu školu Salzburga te je bio član Dinamove U17 momčadi, objavio je klub na društvenim mrežama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.