Antolić potvrdio: Dinamo pregovara s Kekom

Foto: fah

Član Uprave GNK Dinamo Krešimir Antolić potvrdio je na izvanrednoj konferenciji za medije da klub pregovara s bivšim trenerom Rijeke i aktualnim slovenskim izbornikom Matjažom Kekom o dolasku na klupu Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Definitivno je profil trenera koji želimo na klupi. Smatramo da bi s njime napravili dodatni iskorak u Europi i u Hrvatskoj bi nastavili biti prvaci. Prvi je kandidat, rekao je Antolić.

Osvrnuo se i na jučerašnji prosvjed Bad Blue Boysa. Više stotina pripadnika Dinamove navijačke skupine okupilo se u srijedu predvečer na mirnom prosvjedu podno zapadne tribine stadiona Maksimir, a glavni razlog okupljanja bio je povratak Zorana Mamića na klupu hrvatskog prvaka.

– Dakle, jučer kad sam čuo da je nekakav prosvjed ispred maksimirskog stadiona prvo sam pomislio da dolaze navijači tražiti novi stadion. Onda druga misao koja mi je bila da dolaze podržati momčad protiv Hajduka jer ipak je to naš najveći rival bez obzira na 22 boda razlike i mi smo prvi, oni su peti. Ali onda mi je prenijeto, jer ja nisam bio na tim razgovorima, bez obzira na to što su to neki mediji napisali… Onda mi je prenijeto da su tražili trenutni odlazak Zorana Mamića s mjesta trenera Dinama. S obzirom na to da mi doista ne želimo biti klub u kojem će se treneri tako postavljati i mijenjati. Zoran je saslušao i rekao je da se to neće dogoditi. i da će on, kako smo od početka i planirali, do kraja prvenstva voditi momčad. Od početka smo rekli da će to tako biti pa ćemo onda imenovati novog trenera i otišao je na trening. Bilo je nekakvih 200 do 250 ljudi, bilo je sve mirno, što je sasvim u redu. Ne bih tome pridavao ni veliku ni malu važnost, istaknuo je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O stanju maksimirskog stadiona rekao je kako su potrebni dodatni statički pregledi da bi južna tribina bila otvorena za gledateljstvo. O alternativni za domaćinstvo u europskim natjecanjima kaže: – Samo su još dva stadiona četvrte kategorije, Rujevica i Poljud, a tad bi izbor bio Rujevica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.