Antonija Mišura Sandrić: Malo sam sad odvojena od supruga, ali slađe je kad se vidimo

Foto: facebook

Antonija Mišura Sandrić, često nazivana najljepšom hrvatskom sportašicom, nakon dužeg vremena opet je u Hrvatskoj. Naime, došla je za Hrvatsku odraditi posljednji krug kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u Češkoj 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonija inače sada u Turskoj igra za Samsun. Uz dvije hrvatske reprezentativke, Lucu Ivanković i Antoniju Sandrić, u Samsunu još igraju Amerikanka s crnogorskom putovnicom Eshaya Murphy, Bugarka Viktorija Mirčeva, Letonka Elina Babkina te Malijka Naignouha Coulibaly.

No, Antonija ipak ima veliku pomoć – Luca Ivanković je njezina dugogodišnja cimerica iz hrvatske reprezentacije, piše vecernji.hr

Suprug nije s njom, pa kaže: “Ima svoj posao i nije mogao biti sa mnom. Malo smo sad odvojeni, ali slađe je kad se vidimo”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.