Antonija Sandrić(Mišura): Uživam u Španjolskoj! Reprezentacija? Moj nastup nije upitan

Foto: facebook

29-godišnja Šibenčanka Antonija Sandrić(nekada Mišura) trenutno je na sjeveru Španjolske, u mirnom baskijskom gradiću Guernici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Španjolsku sam prihvatila zbog velikih ambicija kluba, borit će se u Final Fouru kupa i među prva tri kluba su u Španjolskoj ligi. Bilo je tu i drugih opcija, ali ovu sam prihvatila”, otkriva Antonija za Sportske novosti.

“Prvi dojmovi u Španjolskoj su doista super. Uprava, trener i suigračice su me prihvatile kao svoju, jedna pozitivna i topla atmosfera zbog čega sam presretna. Uživam!”, kaže ona.

” Grad je super, ima dušu kao moj Šibenik, puno malih restorana u kojem možete isprobavat njihove delicije. Španjolska je katolička zemlja, što mi je bitno, pa mogu otići nedjeljom na misu. Bilbao je udaljen svega 20 minuta vožnje pa mi je time još draže”, zadovoljno priča Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolna tema joj je reprezentacija.

“Naravno da mi je žao što se nismo uspjele kvalificirati na Eurobasket. Ipak smo često zadnjih godina nastupale na velikim natjecanjima, jer imamo kvalitetu, ali jednostavno nekad se stvari ne poklope baš onako kako bismo htjele. Ali, sve se događa s razlogom pa tako i to, svaka utakmica je bitna pa i ona kad mislimo da smo puno kvalitetnije. Jer na kraju zbog te jedne izgubljene utakmice protiv Nizozemske ne idemo na EP. Vratit ćemo se mi na veliko natjecanje, ja u to vjerujem, a znam da i ostale cure isto misle. Moj daljnji nastup za Hrvatsku nije upitan. Uvijek sam igrala za reprezentaciju, od svoje 14. godine, tako ću i nastaviti”, ističe Antonija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.