Arapi ismijali ‘ponudu’: Izraelski ministar obrane htio unovačiti Egipćanina Salaha u vojsku

Foto: fah

Egipćanin Mohamed Salah definitivno se promovirao kao jedan od najboljih igrača svijeta. Napadač Liverpoola odigrao je sjajnu utakmicu u visokoj 5:2 pobjedi Liverpoola protiv Rome u polufinalu Lige prvaka na Anfieldu. Salah je proigravao, asistirao, ali i zabio dva pogotka. I to kakva? Jedan ljepši od drugoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni potezi Salaha izazvali su oduševljenje, reakcije, diljem svijeta svih onih koji prate nogomet, a posebno onih koji navijaju za kultni engleski klub. Jedan od onih koji je oduševljen igrom Egipćanina je i izraelski ministar obrane Avigdor Liberman, koji je prokomentirao igru igrača Liverpoola na Twitteru:

“Odmah zovem voditelja kadrovske službe i reći ću mu da unovače Salaha u izraelsku vojsku”, upisao je jedan od čelnih ljudi Izraela.  Samo nekoliko minuta kasnije ministar je ponovno bio aktivan na Twitteru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Liverpool je veličanstven, ali svejedno mi je draža vojska”.

Naravno, ovakvi upisi na Twitteru nisu naišli na odobravanje kod Arapa, među kojima Salah ima kultni status sportske ikone. Ne treba ni spominjati kako su oni u permanentnom sukobu s Izraelcima na području Palestine.

Ahmad Tibi, arapski zastupnik u Knessetu je, između ostaloga, rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bez Arapa, nema ni golova. Ne samo u izraelskoj reprezentaciji, već i u Liverpoolu. Shvatite to već jednom.

Siguran sam da bi se Salah rado upoznao s gospodinom Libermanom. On će biti sretan saznati kojem snajperistu ministar namjerava dodijeliti orden časti i kakvi su njegovi planovi za bombardiranje Asuanske brane”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.