Arsenal će ponuditi 6,2 milijuna eura za Brozovića

Engleski prvoligaš Arsenal spreman je ponuditi Dinamu 6,2 milijuna eura za veznjaka Marcela Brozovića (21), objavili su u utorak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Arsenala Arsene Wenger poslao je skaute da prate Brozovića na kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2016. protiv Italije odigranoj prije dva dana. Arsenal već neko vrijeme prati Brozovića, ali za njega je zainteresiran i AC Milan, te neki njemački klubovi.

Wenger što prije želi pojačati momčad nogometašem koji bi pokrio poziciju zadnjeg veznog igrača, a osim Brozovića, u britanskim medjima se spominje i veznjak Sportinga William Carvalho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.