Arsenal posudio Jenkinsona West Hamu, Chicharito je također želja Slavena Bilića!

Foto: fah

Arsenal je posudio braniča Carla Jenkinsona na godinu dana londonskom rivalu, s kojim igra u prvom kolu, West Hamu. Jenkinson je i prošlu sezonu proveo među Čekićarima, a trener Arsene Wenger misli kako će mu još jedna sezona konstantnog igranja dobro doći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaven Bilić je tako dodatno osnažio svoju obranu, jer sad na bočnim pozicijama ima dva igrača koji iza sebe imaju nastupe za Arsenal (Jenkinson) i Juventus (Ogbonna). Ofenzivni dio veznog reda pojačao je s kreativcem i strijelcem Payetom iz Marseillea, a napad želi osnažiti s Chicharitom.

Meksikanac Javier Hernandez, poznatiji kao Chicharito mogao bi postati najnovije pojačanje West Hama, ako Manchester United prihvati njihovu ponudu od 9 milijuna funti. Ovaj 27-godišnjak trenutno je ozlijeđen, a i pod ugovorom s Crvenim vragovima, koji bi ga se rado riješili.

Chicharito je prošle sezone igrao na posudbi u Real Madridu, gdje je nastupio u samo 11 utakmica, a po isteku posudbe Real nije želio poslati ponudu za otkup ugovora. Iako United traži 10 milijuna funti, West Ham je jedan od favorita za otkup Meksikanca, koji je u 74 nastupa za Meksiko postigao 40 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.