Arsenal traži 57 milijuna eura: Bayern odustao od Alexisa Sancheza, u utrku ušao Manchester City

Foto: fah

Njemački prvak Bayern odustao je od dovođenja Alexisa Sancheza (28) jer Arsenal traži 57 milijuna eura, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim zbog ogromne odštete, Bayern se “ohladio” i zbog toga što čileanski napadač traži godišnju plaću od 17 milijuna eura, po ćemu bi bio daleko najplaćeniji igrač njemačkog prvaka.

Sanchez je nedavno odbio produžiti ugovor sa Arsenalom, koji mu je nudio 14 milijuna eura po sezoni i zbog toga ga londonski klub mora prodati ovog ljeta ako želi nešto zaraditi, jer će za godinu dana Sanchez biti slobodan igrač koji može otići iz kluba bez odštete.

Bayernovim ispadanjem iz utrke otvorila su se vrata Manchester Cityju, koji je spreman platiti 57 milijuna eura odštete te ispuniti Sanchezov zahtjev za godišnjom plaćom od 17 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.