ATP ljestvica: Ćorić najbolji Hrvat, Mektić i Pavić uvjerljivo prvi kod parova

Foto: fah

Objavljena je nova ATP ljestvica. Novak Đoković i dalje je uvjerljivo prvi tenisač svijeta sa 11.063 bodova, ispred Daniila Medvedeva koji ima 9.753 te jučerašnjeg pobjednika Rima Rafaela Nadala koji ima 9.630 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna Ćorić najbolje je plasirani hrvatski tenisač, na 30. je mjestu s 1.870 bodova.

Marin Čilić 
je na 46. mjestu s 1.388 bodova.

Što se tiče parova, osvajači Rima Nikola Mektić i Mate Pavić i dalje su uvjerljivo prvi na ATP ljestvici parova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.