ATP “Masters”: Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock pobjednici u paru

Foto: fah

Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock pobjednici su ovogodišnjeg izdanja ATP “mastersa” tenisača u konkurenciji parova, oni su u finalu u Londonu svladali Francuze Pierre-Huguesa Hertberta i Nicolasa Mahuta sa 5-7, 6-, 13-11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikeu Bryanu ovo je peti naslov na “mastersu”, a prvi kojega je osvojio bez brata blizanca Boba te se tako samostalno izdvojio na trećem mjestu svih vremena po broju naslova. Više od njega imaju samo njegovi sunarodnjaci Peter Fleming i John McEnroe koji su zajedno osvojili sedam naslova, dok su Bob Bryan i Kanađanin Daniel Nestor na četvrtom mjestu sa po četiri.

Socku je ovo prvi “masters” u karijeri.

Inače, Bryan i Sock su iskoristili tek šestu meč-loptu, imali su četiri vezane kod 9-5 u produženom “tie-breaku”, pa još jednu kod 10-9 da bi kod 10-11 morali i spašavati jednu meč-loptu Francuza prije no što su realizirali svoju šestu priliku za osvajanje naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.