Engleski izbornik nakon drame i pobjede na Wembleyju protiv Hrvatske: ‘Ovo je bila najkvalitetnija skupina, zato je ovo veliki uspjeh, ponosan sam’

Foto: fah

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate rekao je nakon pobjede od 2-1 nad Hrvatskom da je ponosan na svoje igrače jer su nastavili igrati dobro nakon što su gubili 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam ponosan na svoje igrače, zajedno smo rasli nakon svjetskog prvenstva, te iz koraka u korak bili sve bolji. Današnja utakmica s Hrvatskom nam je bilo veliko iskustvo. U prvom poluvremenu smo igrali tako dobro i trebali zabiti no nismo. Nakon što je Hrvatska postigla pogodak nastavili smo igrati dobro”, rekao je Southgate.

“Povezali smo se s navijačima, dugo nisam osjetio da je Wembley bio tako uz nas kao danas”, dodao je.

Engleska je pobjedom protiv Hrvatske izborila prolazak na završni turnire Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je bila najkvalitetnija skupina, zato je ovo veliki uspjeh. Činilo se da je možda ona grupa gdje su Francuska, Nizozemska i Njemačka jača no pokazalo se da je ova, s obzirom na formu momčadi, bila najjača”, rekao je izbornik Engleske.

Rekao je kako je protiv Hrvatske imao rješenja na klupi pomoću kojih je učinio rezultatski preokret.

“Imalo smo opcije na klupi, to je razlika u odnosu na prijašnje utakmice”, dodao je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.