ATP Monte Carlo: Pella i Medvjedev prvi četvrtfinalisti

Foto: fah

Rus Danil Medvjedev (ATP – 14.) i Argentinac Gudio Pella (ATP – 35.) prvi su četvrtfinalisti ATP turnira u Monte Carlu, gdje su u četvrtak pobjedama nad Grkom Stefanosom Tsitsipasom (ATP – 8.) i Talijanom Marcom Cecchinatom (ATP – 16.) po prvi put u karijeri izborili mjesto među osmoricom najboljih na natjecanju iz Masters 1000 serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvjedev je sa 6-2, 1-6, 6-4 svladao 8. tenisača svijeta Stefanosa Tsitsipasa nadoknadivši ‘break’ zaostatka u odlučujućem setu (1-2) i u četvrtfinalu će igrati protiv boljeg iz dvoboja 1. nositelja Srbina Novaka Đokovića i Amerikanca Taylora Fritza.

Gudio Pella je dokazao odličnu formu te nakon pobjeda nad Laslom Đereom i Marinom Čilićem svladao i Marca Cecchinata u tri seta 6-4, 4-6, 6-4. Argentinac će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika dvoboja Španjolca Rafaela Nadala i Bugarina Grigora Dimitrova.

ATP Monte Carlo – osmina finala
Daniil Medvjedev (Rus/10) – Stefanos Tsitsipas (Grč/6) 6-2, 1-6, 6-4
Gudio Pella (Arg) – Marco Cecchinato (Ita/11) 6-4, 4-6, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.