ATP Rio de Janeiro: Slovenac Aljaž Bedene predao, srbijanski tenisač Laslo Đere u prvom finalu

Foto: Snimka zaslona

Slovenac Aljaž Bedene bez borbe je predao polufinalni meč ATP turnira u Rio de Janeiru srbijanskom tenisaču Laslu Đereu koji je na taj način stigao do svog prvog finala na ATP turnirima bilo koje kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bedene je bio prisiljen na predaju zbog ozljede desne noge, koju je zadobio tijekom četvrtfinale pobjede nad Bolivijcem Dellienom.

Đere će u finalu igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem će se sastati Urugvajac Pablo Cuevas i Kanađanin Felix Auger-Aliassime.

ATP Rio de Janeiro – polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laslo Đere (Srb) – Aljaž Bedene (Slo) predaja bez borbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.