Babićev protivnik: On nema poštovanja prema teškoj kategoriji

Foto: snimka zaslona Fightsite

Hrvatski boksač Alen Babić ovog će se vikenda, točnije u subotu u Londonu, boriti protiv Erica Moline, 39-godišnjaka kojeg je Filip Hrgović nokautirao krajem 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić se trebao boriti protiv bivšeg teškaškog prvaka Lucasa Brownea, ali ta je borba otpala te je “uletio” meksičko-američki boksač koji je u karijeri imao 34 mečeva, od čega 27 pobjeda (19 nokautom) i sedam poraza.

– Babić je bezobziran, nema poštovanja prema teškoj kategoriji. Samo mi treba sjesti jedan udarac i razorno ću ga nokautirati. Uopće ga se ne plašim, rekao je u najavi borbe Molina.

Nakon poraza od Hrgovića, Molina je bio jednom u ringu, nokautiran je u petoj rundi ranije ove godine od Britanca Fabija Wardleyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Molina je tijekom karijere bio u ringu i s Deontayom Wilderom i s Anthonyjem Joshuom te je oba puta nokautiran, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.