Alen Babić za 30 sekundi debakla zaradio više nego ikada u svojoj karijeri

Foto: snimka zaslona Fightsite

Alen Babić nije se proslavio u najnovijoj borbi te je u noći sa subote na nedjelju izgubio od velike britanske nade Johnnyja Fishera, koji ga je nokautirao za samo 36 sekundi. “Savageu” je ovo bila 14. profesionalna borba i drugi poraz, dok je Fisher zadržao savršeni omjer te ima 12 pobjeda u isto toliko mečeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah na početku borbe vidjeli smo sudar glavama, a zatim je Britanac silovito krenuo naprijed i kombinacijom nekoliko krošea srušio Babića na pod. Hrvat je ustao, ali je odmah zateturao te je sudac procijenio da ne može nastaviti meč i došlo je do vrlo ranog prekida.

Ipak, ako se gleda financijska strana, Babić neće previše žaliti jer je, prema NyFights, zaradio više nego ikada u karijeri. Naime, za ovaj meč protiv Fishera dobio je navodno 210.000 dolara, što je 60 posto od ukupne cifre koja je dodijeljena boksačima u ovom meču. Fisher je, prema tome, zaradio oko 140.000 dolara.

Babić je ovime nadmašio zaradu iz meča u kojem je doživio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, ujedno i meča za svjetsku titulu bridgerweight kategorije po WBC-u kada je prošle godine izgubio od Poljaka Lukasza Rozanskog. Tada je, prema navodima, zaradio nešto manje od 200.000 dolara, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.