Baby boom na Islandu – devet mjeseci nakon pobjede nad Engleskom!

Foto: fah

Sjećate li se velike pobjede Islanda nad Engleskom u utakmici osmine finala Europskog prvenstva u Francuskoj? Naime, Islanđani su u Nici 27. lipnja 2016. godine poslali Engleze kući, a oni su dugo u noć slavili svoj povijesni uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Islandska bolnica je zabilježila rekordan broj epiduralnih anestezija koje su primile trudne žene uoči porođaja proteklog vikenda – točno devet mjeseci nakon povijesnog uspjeha u Nici! Mediji to povezuju sa slavljem.

Nikad više žena u bolnici Landspitali nije zatražilo epiduralnu anesteziju kao tijekom proteklog vikenda, točnije 25. i 26. ožujka 2017. godine.

“Postavljen je rekord u broju epiduralnih u rodilištima ovaj vikend – devet mjeseci nakon pobjede od 2:1 nad Engleskom,” napisala je na Twitteru Asgeir Petur Porvaldsson radnik na bolničkom odjelu za anesteziologiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.